Headlines

GRATIS waardebepaling

U wilt uw woning verkopen?

Bent u van plan om uw woning te gaan verkopen dan wilt u inzicht in de waarde van uw woning of appartement. Een belangrijk antwoord op een minstens zo belangrijke vraag. Hierbij wilt u kunnen vertrouwen op een gedegen kennis van uw makelaar. Onze makelaars hebben een uitstekende reputatie in de Edese woningmarkt, zij weten wat er in de markt speelt en wij spreken de juiste kanalen aan om een goede match te maken tussen u als verkoper en uw koper. 

Wilt u graag eens van gedachten wisselen over de verkoop van uw woning en inzicht krijgen in de waarde van uw woning? Neemt u contact op met ons kantoor op telefoonnummer 0318-619116 of mail naar . Wij zijn u graag van dienst.

lees verder »

Vier exclusieve herenhuizen te Ede

Mooi, nieuw project! 4 prachtige huizen bij ons en Bolthof van den Top NVM Makelaardij/Hypotheken en RegioBank te Ede in de verkoop!

In de groene nieuwe wijk Park Reehorst in Ede worden 4 heerlijk ruime herenhuizen gebouwd. Alle herenhuizen hebben desgewenst ruimte voor 6 royale lichte slaapkamers, beschikken over een garage en een heerlijke tuin.

De rustige groene omgeving maakt het een fijne plek om te wonen. Alle voorzieningen zijn op steenworp afstand en binnen een paar minuten lopen strekt de Veluwe zich voor je uit. De perfecte combinatie van stad en rust.

De Vierhorst ligt in de nieuwe wijk Park Reehorst. Heerlijk centraal. U bent zo op het intercitystation of op de A12.

www.vierhorst.nl

 

lees verder »

Arthur Kool Kwartier VERKOCHT!

Herontwikkeling Arthur Kool Kazerne, volledig verkocht! De afgelopen periode is er hard gewerkt om de plannen in het Arthur kool

lees verder »

Bijzonder moment bij Landgoed van Schothorst

Het voormalig Herstelingsoord voor Onderwijzers, rustiek gelegen in de bossen van Lunteren. wordt getransformeerd tot een exclusieve, monumentale woonomgeving. Onder de uit de historie voortkomende naam 'Landgoed van Schothorst' worden in het complex 12 luxe appartementen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Het monumentale karakter van het gebouw blijft behouden en op punten weer in ere hersteld.
De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 120 m² tot ca. 327 m² en worden compleet en luxueus afgewerkt opgeleverd.

Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor de informatieve inloopdag op zaterdag 28 september as. De volledig gerestaureerde modelwoning is dan te bezichtigen. U kunt zich inschrijven via www.landgoedvanschothorst.nl of door een mail te sturen naar info@vdbunt.nl. U zult dan een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

 

lees verder »