Headlines

Nieuwbouwproject Reehorst aan het park komt te koop!

Het is zover…..
…. de eerste 16 woningen in Reehorst aan het Park komen te koop! Op woensdag 9 november a.s. heten wij u uit tussen 19:00 en 21:00 uur van harte welkom bij ons op kantoor
Van de Bunt NVM Makelaars aan de Detmarlaan 2A in Ede. Tijdens deze inloopavond zijn voor het eerst de brochure, prijslijst en het inschrijfformulier beschikbaar.

Een woning in Reehorst aan het Park koopt u al vanaf € 205.000,– vrij op naam (inclusief keuken en ingerichte badkamer).

Voor meer informatie hierover kunt u kijken op onze site en op: http://www.reehorstaanhetpark.nl/

lees verder »

Alle woningen van het nieuwbouwproject Maurits Hof te Ede VERKOCHT!

Lekker energiezuinig wonen in een groene, parkachtige omgeving op de Maurits kazerne in Ede.

Vanuit Mauritshof sta je binnen 5 minuten in het centrum van Ede en op een paar minuten lopen strekt zich de Veluwe voor je uit, waar je heerlijk kunt hardlopen of wandelen met je hond. Bovendien heb je alles wat je verder nodig hebt om de hoek.

Op dit fraaie voormalige kazerneterrein worden 22 energieneutrale woningen in een groene omgeving ontwikkeld.
 

lees verder »

Woningen Het Arsenaal allemaal verkocht!

Al sinds de start verkoop in juni van dit jaar is de belangstelling voor het nieuwbouwproject Het Arsenaal op het kazerneterrein in Ede zeer groot. De vele bezoekers tijdens dit evenement evenals alle aanvragen na die tijd hebben er voor gezorgd dat alle woningen in dit project verkocht zijn!!

 

lees verder »

Er gaat definitief gebouwd worden op Landgoed van Schothorst!

Goed nieuws!!

Op 1 september 2014 zal er definitief gestart gaan worden met de bouw van Landgoed van Schothorst te Lunteren!!

Wilt u ook wonen in deze exclusieve monumentale setting? Kom dan zaterdag 19 juli tussen 11.00 en 13.00 naar de modelwoning op de lokatie en ervaar deze heerlijke woonomgeving.

Profiteer nu van de fiscale voordelen indien u koopt voor 1 september 2014!

lees verder »

Bijzonder moment bij Landgoed van Schothorst

Het voormalig Herstelingsoord voor Onderwijzers, rustiek gelegen in de bossen van Lunteren. wordt getransformeerd tot een exclusieve, monumentale woonomgeving. Onder de uit de historie voortkomende naam 'Landgoed van Schothorst' worden in het complex 12 luxe appartementen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Het monumentale karakter van het gebouw blijft behouden en op punten weer in ere hersteld.
De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 120 m² tot ca. 327 m² en worden compleet en luxueus afgewerkt opgeleverd.

Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor de informatieve inloopdag op zaterdag 28 september as. De volledig gerestaureerde modelwoning is dan te bezichtigen. U kunt zich inschrijven via www.landgoedvanschothorst.nl of door een mail te sturen naar info@vdbunt.nl. U zult dan een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

 

lees verder »