Headlines

Start verkoop nieuwbouwproject Maurits Hof te Ede

Lekker energiezuinig wonen in een groene, parkachtige omgeving op de Maurits kazerne in Ede.

START VERKOOP zaterdag 28 november van 11.00 tot 13.00 uur bij DE HEIDEBROUWERIJ, gelegen aan de Nieuwe Kazernelaan 2 te Ede. U bent van harte welkom!

Vanuit Mauritshof sta je binnen 5 minuten in het centrum van Ede en op een paar minuten lopen strekt zich de Veluwe voor je uit, waar je heerlijk kunt hardlopen of wandelen met je hond. Bovendien heb je alles wat je verder nodig hebt om de hoek.

Op dit fraaie voormalige kazerneterrein worden 22 energieneutrale woningen in een groene omgeving ontwikkeld.
Hierdoor kunt u in aanmerking komen voor € 25.000,= extra hypotheeklening.

lees verder »

Bekijk nu de sfeerimpressie van de woning aan het Prof. Oudpark 17 te Ede!

Bent u na het bekijken van deze video nieuwsgierig geworden? Bel dan snel voor een bezichtiging!

lees verder »

Woningen Het Arsenaal allemaal verkocht!

Al sinds de start verkoop in juni van dit jaar is de belangstelling voor het nieuwbouwproject Het Arsenaal op het kazerneterrein in Ede zeer groot. De vele bezoekers tijdens dit evenement evenals alle aanvragen na die tijd hebben er voor gezorgd dat alle woningen in dit project verkocht zijn!!

 

lees verder »

Er gaat definitief gebouwd worden op Landgoed van Schothorst!

Goed nieuws!!

Op 1 september 2014 zal er definitief gestart gaan worden met de bouw van Landgoed van Schothorst te Lunteren!!

Wilt u ook wonen in deze exclusieve monumentale setting? Kom dan zaterdag 19 juli tussen 11.00 en 13.00 naar de modelwoning op de lokatie en ervaar deze heerlijke woonomgeving.

Profiteer nu van de fiscale voordelen indien u koopt voor 1 september 2014!

lees verder »

Start Verkoop Het Arsenaal - Kazerneterrein te Ede

Start Verkoop 14 juni Het Arsenaal

Op de voormalige kazerneterreinen in Ede, deel uitmakend van het project “de Veluwse Poort”, worden de kwalitatief hoogwaardige woningen gerealiseerd met een schitterende ligging, nabij bos en heide en op loopafstand van Ede Centrum.

Al deze ruime woningen kenmerken zich door een fraaie architectuur, grote woonoppervlakte, veel inhoud en royale percelen.

Kom naar de open dag op zaterdag 14 juni! U bent van harte welkom tussen 10:00-12:00 uur op de Nieuwe Kazernelaan 2 Ede (De Heidebrouwerij).

 

lees verder »

Dromen worden werkelijkheid in Park De Poelakker

De bouw van de villawoningen in Park De Poelakker gaat in april van start. Daarmee worden dromen werkelijkheid. Op het terrein bij jeugdherberg De Poelakker in Lunteren worden tien kavels met droomvilla’s gerealiseerd op een prachtige locatie.

 

lees verder »

Bijzonder moment bij Landgoed van Schothorst

Het voormalig Herstelingsoord voor Onderwijzers, rustiek gelegen in de bossen van Lunteren. wordt getransformeerd tot een exclusieve, monumentale woonomgeving. Onder de uit de historie voortkomende naam 'Landgoed van Schothorst' worden in het complex 12 luxe appartementen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Het monumentale karakter van het gebouw blijft behouden en op punten weer in ere hersteld.
De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 120 m² tot ca. 327 m² en worden compleet en luxueus afgewerkt opgeleverd.

Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor de informatieve inloopdag op zaterdag 28 september as. De volledig gerestaureerde modelwoning is dan te bezichtigen. U kunt zich inschrijven via www.landgoedvanschothorst.nl of door een mail te sturen naar info@vdbunt.nl. U zult dan een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

 

lees verder »