Headlines

Start verkoop Arthur Kool Kwartier

Herontwikkeling Arthur Kool Kazerne De afgelopen periode is er hard gewerkt om de plannen in het Arthur kool Kwartier rond

lees verder »

Nieuwbouwproject Smachtenburg te Harskamp VERKOCHT!

Alle bouwnummers van het nieuwbouwproject Smachtenburg te Harskamp zijn intussen verkocht!

lees verder »

BIJZONDER WONEN IN HET MAURITSPARK IN EDE

Met een kwartier in Wageningen en Arnhem, en met een half uur in Amersfoort en Utrecht.

 

Wil je uniek wonen op een historische plek en alles bij de hand? En in een zeer ruim en modern familiehuis met extra hoge plafonds, veel glas, een split-level en een buitengewone tuin? En je wilt zes slaapkamers en twee badkamers? Dat kan in Mauritspark op het voormalige kazerneterrein Maurits Noord in Ede.

Prijzen vanaf € 480.000,- v.o.n.

lees verder »

Nieuwbouwproject Reehorst aan het park te koop!

Het is zover…..
…. de eerste 16 woningen in Reehorst aan het Park komen te koop!

Een woning in Reehorst aan het Park koopt u al vanaf € 205.000,– vrij op naam (inclusief keuken en ingerichte badkamer).

Voor meer informatie hierover kunt u kijken op onze site en op: http://www.reehorstaanhetpark.nl/

lees verder »

Bijzonder moment bij Landgoed van Schothorst

Het voormalig Herstelingsoord voor Onderwijzers, rustiek gelegen in de bossen van Lunteren. wordt getransformeerd tot een exclusieve, monumentale woonomgeving. Onder de uit de historie voortkomende naam 'Landgoed van Schothorst' worden in het complex 12 luxe appartementen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Het monumentale karakter van het gebouw blijft behouden en op punten weer in ere hersteld.
De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 120 m² tot ca. 327 m² en worden compleet en luxueus afgewerkt opgeleverd.

Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor de informatieve inloopdag op zaterdag 28 september as. De volledig gerestaureerde modelwoning is dan te bezichtigen. U kunt zich inschrijven via www.landgoedvanschothorst.nl of door een mail te sturen naar info@vdbunt.nl. U zult dan een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

 

lees verder »