Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Stationsweg 92 310 in Ede 6711 PW

Stationsweg 92 310

6711 PW Ede
Vraagprijs € 155.000,- k.k.
Bel of mail ons
0318-619116

Omschrijving

2-kamerappartement in het centrum van Ede

In het appartementen complex "Sparrenhof" treft u dit appartement aan op de derde woonlaag. In de onderbouw van het complex treft u een berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Het complex is gelegen aan de statige Stationsweg en u woont hier op loopafstand van zowel het centrum als het NS-station Ede- Wageningen. Ook ziekenhuis...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 70 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

2-kamerappartement in het centrum van Ede

In het appartementen complex "Sparrenhof" treft u dit appartement aan op de derde woonlaag. In de onderbouw van het complex treft u een berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Het complex is gelegen aan de statige Stationsweg en u woont hier op loopafstand van zowel het centrum als het NS-station Ede- Wageningen. Ook ziekenhuis "Gelderse Vallei" bossen en diverse uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar.

Indeling:

U komt binnen via de centraal, afgesloten hal met een intercom installatie, brievenbus, trappenhuis en liftinstallatie. Middels de trap of lift komt u op derde etage waar zich het appartement bevindt. Naast de voordeur op de inpandige galerij bevindt zich een bergkast met C.V.-installatie. U komt binnen in de entree van het appartement waar u toegang heeft tot de verschillende vertrekken. In de hal treft u de toiletruimte en de bergkast. Via deze hal komt u in de zeer royale woonkamer welke voorzien is van de toegang tot het balkon en de ruime slaapkamer. Zowel woonkamer als slaapkamer zijn van een laminaat vloer voorzien. Aan de galerij-zijde van de woning treft u de badkamer en de keuken welke is voorzien van een kunststof aanrecht met keramische kookplaat en koelkast. Door de grote raampartijen kunt u in zowel in de woonkamer als de slaapkamer genieten van veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer beschikt over een kunststofkozijn met dubbelglas, de slaapkamer beschikt over een houten kozijn met enkel glas. De badkamer welke voorzien is van een douche-bad combinatie en wastafel, is te bereiken via de slaapkamer en via de separate toiletruimte. Het zonnige balkon aan de voorzijde van het appartement is zowel via de woonkamer als de slaapkamer bereikbaar.

Pluspunten:

+ Ruime woon-/ en slaapkamer;
+ Uitzicht op het groen;
+ Nabij NS station en centrum;
+ Inpandige berging en gemeenschappelijke fietsenstalling;
+ VVE bijdrage ca. € 199,- per maand (inclusief voorschot stookkosten, water en storten restafval)
+ Blokverwarming;
+ Complex voorzien van een lift;
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 155.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.214,29 Aanvaarding in overleg Servicekosten € 199,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwperiode 1960-1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 70 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 227 m³ Indeling Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Voorzieningen Lift Energie Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Ede Sectie D Perceelnummer 8351 Index 49 Eigendomssituatie Volle eigendom

Download PDF

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.
Route van naar Stationsweg 92 310, 6711 PW Ede

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring