Mijn favorieten

Wie zijn wij?

De specialist in onroerende zaken

In de 45 jaar van haar bestaan heeft Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars uit Ede aangetoond een betrouwbare, deskundige en onafhankelijke partner te zijn voor mensen die een woning willen kopen of verkopen. Een daadkrachtig en enthousiast team van medewerkers staat cliënten met raad en daad terzijde; vanaf de eerste ontmoeting tot en met het moment van aan- of verkoop.

Kenmerkend voor het kantoor is dat zij zich alleen bezig houden met onroerende zaken met al zijn facetten.

Het kantoor, dat ook aandacht besteed aan de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouwprojecten, laat zich niet afleiden door ook verzekeringen, hypotheken en andere verwante zaken aan te bieden. Die besteedt zij uit aan deskundige adviseurs die zich weer uitsluitend daarmee bezighouden. Want, zo luidt de redenatie, wil je alle ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet kunnen volgen en de cliënt voorzien van een zo goed mogelijk advies, moet je daar je volle aandacht op richten.

Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars zorgt voor op maat gesneden voorlichting en advies; vrijblijvend en onafhankelijk. Deze werkwijze zorgt ervoor dat er tussen de uitgangspunten van de klant en die van het kantoor geen kloof bestaat. Bel eens of kom langs.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring