Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Stationsweg 92 212 in Ede 6711 PW

Stationsweg 92 212

6711 PW Ede
€ 109.000,- k.k.
Bel of mail ons
0318-619116

Omschrijving

Praktische studio op een zeer gunstige locatie in Ede

Ga je binnenkort studeren in Ede en ben je op zoek naar een huisje voor jezelf? Of werk je misschien in Ede en zoek je een woning dichterbij kantoor? Dan kunnen wij jou uitkomst bieden. Deze studio is namelijk per direct beschikbaar, dus op korte termijn kan deze woning van jou zijn! Met een likje verf en hier en daar misschien wat...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1967 Woonoppervlakte 29 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Praktische studio op een zeer gunstige locatie in Ede

Ga je binnenkort studeren in Ede en ben je op zoek naar een huisje voor jezelf? Of werk je misschien in Ede en zoek je een woning dichterbij kantoor? Dan kunnen wij jou uitkomst bieden. Deze studio is namelijk per direct beschikbaar, dus op korte termijn kan deze woning van jou zijn! Met een likje verf en hier en daar misschien wat klussen, kan je hier helemaal je eigen plekje van maken. 

De locatie is perfect. De straatnaam zegt het al, je bevindt je dicht in de buurt van het station. Ede-Wageningen CS is namelijk om de hoek, maar ook het centrum van Ede is lopend of op de fiets prima te doen. Wil je graag de drukte even ontlopen? Dan hoef je de straat maar over te steken en je loopt zo de bossen in. Kortom: Een fijne plek voor jezelf op een top locatie! 

INDELING: 

De studio is gelegen op de tweede etage van het complex Sparrenhof. Bij binnenkomst in de woning treft je de gang met aan de linkerkant de keuken en aan de rechterkant de badkamer. Als je de gang verder doorloopt, kom je uit in het woon/slaap gedeelte. Door de grote raampartijen en de openslaande deur naar het balkon, is dit een zeer aangename en lichte ruimte waar het zelfs tijdens de warme zomerdagen prima vertoeven is. Het royale balkon biedt voldoende ruimte voor een gezellige zitplek en is tevens gelegen op het westen waardoor je na een dag studeren of werken nog heerlijk kan genieten van de laatste zonnestralen. 

Terug in de gang tref je de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel en biedt voldoende ruimte voor je verdere badkamer accessoires. 

De keuken is gelegen tegenover de badkamer en is voorzien van een wastafel en kastruimte. Tevens is hier de mogelijkheid om eigen keukenapparatuur te plaatsen. 

Wil je graag wat meer opbergruimte? Ook daar is aan gedacht. Op de algemene gang bevindt zich tegenover jouw voordeur een eigen berging. Hier kan je veel spullen kwijt, zodat je meer ruimte overhoudt in de studio. 
Ook is er de mogelijkheid je fiets overdekt te stallen. Onder het complex bevindt zich namelijk een gemeenschappelijke fietsenberging, waar altijd voldoende ruimte is om je fiets te parkeren. 

Pluspunten: 
+ Op loopafstand van Ede-Wageningen C.S.
+ Dichtbij Ede centrum
+ Royaal balkon
+ Compleet gestoffeerd
+ Bosrijke omgeving 
Overdracht Status Verkocht Prijs € 109.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.758,62 Aanvaarding in overleg Bijdrage VVE p/m € 107,54 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1967 Bouwvorm Bestaande bouw Bijzonderheden Gestoffeerd Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 29 m² Inhoud 100 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Indeling Aantal kamers 1 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Wastafel, Douche Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Balkon Ja Voorzieningen Lift Energie Verwarming Blokverwarming Warmwater Gasboiler eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja (€ 107,54 per maand) Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Ede Sectie D Perceelnummer 8351 Index 32 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Stationsweg 92 212, 6711 PW Ede

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring