Mijn favorieten

U wilt verkopen?

Het besluit om uw woning te gaan verkopen kan verschillende redenen hebben en daarom is onze dienstverlening hierop ingespeeld. De huidige markt waarin woningen niet meer als “zoetje broodjes” worden verkocht vraagt om een makelaar met een actieve opstelling en één die letterlijk op zoek gaat naar de koper! Jaar in jaar uit kijken wij trots terug op een hoog aantal verkochte woningen en tevreden opdrachtgevers.
 
"Hoeveel is mijn huis waard ...
... hoe lang duurt de verkoop?”

 
Stap 1)  Het verkoopproces start met een gesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek zal één van onze makelaars een waardebepaling verzorgen van de woning en deze onderbouwend aan u toelichten. Immers zijn er zeer veel aspecten die bijdragen aan een goede verkoopbaarheid.

Stap 2) De huidige woningmarkt kent op dit moment veel aanbod en een beperkte vraag. Onderscheid en aandacht zijn belangrijk en essentieel in deze markt! Om uw woning onderscheidend te laten zijn ten opzichte van de buurman is een goed publiciteitsplan van grote waarde. Naar aanleiding van uw wensen en uw budget maken we hiervoor een op maat gemaakt plan dat verder gaat dan alleen de aanmelding op internet.

Stap 3) Om uw woning verkoopklaar te maken kunnen wij u vragen voordat wij starten om net die laatste klusjes te doen die van belang zijn voor de verkoop. Regelmatig zijn dat dan ook kleine werkzaamheden die u zelf ook al op het programma had staan. Net dat ene deurkozijn of die klemmende voordeur zijn zaken die van groot belang kunnen zijn. Indien gewenst zetten wij een professioneel interieurstylist in.
Stap 4) Door een professioneel fotograaf wordt er een sfeervolle fotoreportage gemaakt waarbij de pluspunten van de woning fraai in beeld worden gebracht. Uw woning wordt uitgebreid beschreven met een uitnodigende tekst. Om de potentiële koper goed te kunnen informeren verrichten wij o.a. kadastraal onderzoek.

Stap 5) Regelmatig starten wij de verkoop met een Open Huis. Direct de verkoop starten met onderscheid en aandacht heeft bewezen een succesformule te zijn! Wij verzorgen tijdens het verkooptraject alle bezichtigingen en u kunt deelnemen aan speciale acties en evenementen. Na de bezichtigingen brengen wij verslag uit en volgen er contactmomenten. Afhankelijk van onderlinge afspraken evalueren wij tijdig om in te kunnen spelen op marktomstandigheden.

Stap 6) Na een succesvolle onderhandeling waar u kunt rekenen op onze deskundigheid is het tijd voor het opstellen van de koopovereenkomst. Een essentieel juridisch document voor de verkoop van uw woning waar uw belang voor ons centraal staat. Met elkaar bespreken we de koopovereenkomst en staan u bij in het gehele traject.

Stap 7) De dag van de sleuteloverdracht en het transport. Ook daar zijn wij bij aanwezig voor begeleiding en advies. Wij zijn aanwezig bij de inspectie en het transport zodat u met een gerust hart de sleutel kunt overhandigen aan de koper.

Wilt u meer weten over onze verkoopbemiddeling en -begeleiding? Neem contact met ons op voor een nadere vrijblijvende kennismaking. Wij staan voor u klaar en zijn u graag van dienst.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen