Mijn favorieten

Verkoopmakelaar voor Ede en omgeving

Uw woning verkopen?
Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Daarom is het belangrijk om u te laten bijstaan door een ervaren en betrouwbare verkoopmakelaar.  De makelaar verzorgt en begeleidt het hele verkooptraject in uw belang met als doel de woning te verkopen voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een pro-actieve en persoonlijke benadering, ruime kennis van de markt en de regio en jarenlange ervaring. Jaar in jaar uit kijken wij trots terug op een hoog aantal verkochte woningen en tevreden opdrachtgevers.
 
Vrijblijvende kennismaking met gratis waardebepaling 
Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis voor een persoonlijke kennismaking. Wij leggen u dan uit hoe het verkoopproces eruit ziet en wij beantwoorden al uw vragen over onze dienstverlening. We inspecteren samen de woning en bespreken alle andere aspecten en adviseren u over een realistische verkoopwaarde en de verkoopbaarheid van uw woning. 

Het verkooptraject
U ontvangt van ons een helder voorstel met een op maat gemaakt plan voor de promotie van uw woning, geheel volgens uw wensen en budget. Als u besluit gebruik te maken van onze verkoopbegeleiding gaan wij direct voor u aan de slag.

 
Door een professioneel fotograaf wordt er een sfeervolle fotoreportage gemaakt waarbij de pluspunten van de woning fraai in beeld worden gebracht. Indien gewenst kunt u hierbij gebruik maken van een interieurstylist. Uw woning wordt uitgebreid beschreven met een uitnodigende tekst. Om de potentiële koper goed te kunnen informeren verrichten wij o.a. kadastraal onderzoek. Alle informatie wordt samengebracht in de woningbrochure en uw woning wordt gepubliceerd op de woningwebsite Funda.nl, onze eigen website en op onze social media kanalen.

Wij verzorgen tijdens het verkooptraject alle bezichtigingen en u kunt deelnemen aan speciale acties en evenementen zoals een Open Huizen Dag. Na de bezichtigingen brengen wij verslag uit en volgen er contactmomenten. Afhankelijk van onderlinge afspraken evalueren wij tijdig om in te kunnen spelen op marktomstandigheden.

Na een succesvolle onderhandeling is het tijd voor het opstellen van de koopovereenkomst. Een essentieel juridisch document voor de verkoop van uw woning waar uw belang voor ons centraal staat. Met elkaar bespreken we de koopovereenkomst en staan u bij in het gehele traject.

De overdracht
Op de dag van de sleuteloverdracht staan wij u bij met begeleiding en advies. Wij zijn aanwezig bij de inspectie en het transport zodat u met een gerust hart de sleutel kunt overhandigen aan de koper.

Wilt u meer weten over onze verkoopbemiddeling en -begeleiding? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan voor u klaar en zijn u graag van dienst.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring