Mijn favorieten

Aankoopmakelaar voor Ede en omgeving

U heeft de knoop doorgehakt en gaat op zoek naar een nieuwe woning! Een bijzondere gebeurtenis in uw leven aangezien een huis kopen niet iets is dat u dagelijks doet. Er zijn een hoop vragen waar u een antwoord op wilt krijgen. Waarschijnlijk hoort hier de belangsrijkste vraag ook bij: "Betaal ik niet teveel voor mijn woning?" U zult zaken willen onderzoeken en vast willen stellen omdat u niet voor (vervelende) verrassingen wilt komen te staan. Dit is hét goede moment om te kiezen voor onze aankoopbemiddeling en -begeleiding.

"Mijn makelaar werkt voor mij ...
... en niet voor die ander!"

 
Ons inschakelen voor de aankoopbegeleiding is een traject waarmee u zich volledig kunt concentreren op uw toekomstige woning. Wij regelen alle zaken eromheen. Het traject start met een kennismaking en een gesprek bij ons kantoor en eindigt bij het in ontvangst nemen van de sleutels.

Stap 1)    Om de ideale woning te kunnen vinden moeten wij starten met deze te zoeken. Daarom begint iedere zoektocht met een gesprek bij ons op kantoor om uw woonwensen in kaart te brengen.

Stap 2)    U heeft uw oog laten vallen op een te koop staande woning. Het is tijd voor een bezichtiging. Wij maken voor u een afspraak en gaan met u mee. Wij beoordelen de woning kritisch en letten op de staat van de woning en bijvoorbeeld juridische beperkingen zoals erfdienstbaarheden en/of kwalitatieve verplichtingen. Wij brengen van onze bevindingen verslag uit.

Stap 3)    De vonk springt over en uw hart gaat sneller kloppen? U heeft uw toekomstige woning gevonden. Samen nemen we een aantal belangrijke beslissingen zoals bijvoorbeeld het inschakelen van een onafhankelijk bouwkundig specialist.|

Stap 4)    Met elkaar bespreken we vooraf de op te starten onderhandelingsstrategie en bepaalt de makelaar de marktwaarde. Namens u voeren wij de onderhandeling en hebben tijdens de onderhandeling veelvuldig contact. Onze doelstelling: de woning aankopen tegen de meest gunstige en scherpe prijs!

Stap 5)    Als de verkoper uw bod heeft geaccepteerd kan de koopovereenkomst opgesteld worden. Wij controleren dit juridische document en voorzien u van de juiste begeleiding zodat u weet wat u tekent. Wij verzorgen de verdere afhandeling en onderhouden het contact met de notaris.

Stap 6)    De dag van de sleuteloverdracht en het transport. Ook daar zijn wij bij aanwezig voor begeleiding en advies. Wij zijn aanwezig bij de inspectie en het transport bij de Notaris en zorgen voor de verdere afhandeling na de aankoop.|

Wilt u meer weten over onze aankoopbemiddeling en -begeleiding? Neem contact met ons op voor een nadere vrijblijvende kennismaking. Wij staan voor u klaar en zijn u graag van dienst.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring