Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Stationsweg 92 306 in Ede 6711 PW

Stationsweg 92 306

6711 PW Ede
Vraagprijs € 189.500,- k.k.
Bel of mail ons
0318-619116

Omschrijving

Licht tweekamer appartement op gunstige locatie gelegen.

Dit 2 kamer appartement is gelegen in het appartementen complex "Sparrenhof". Het complex is gelegen aan de statige Stationsweg op loopafstand van het centrum en NS-station Ede-Wageningen. Bossen en diverse uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar. U treft dit appartement met balkon aan op de derde woonlaag. In de onderbouw...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 70 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Licht tweekamer appartement op gunstige locatie gelegen.

Dit 2 kamer appartement is gelegen in het appartementen complex "Sparrenhof". Het complex is gelegen aan de statige Stationsweg op loopafstand van het centrum en NS-station Ede-Wageningen. Bossen en diverse uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar. U treft dit appartement met balkon aan op de derde woonlaag. In de onderbouw van het complex treft u een berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Indeling:

U komt binnen via de centraal afgesloten hal met intercom installatie, brievenbus, trappenhuis en liftinstallatie. Middels de trap of lift komt u op derde etage waar zich het appartement bevindt. Bij binnenkomst treft u een ruime entree. Vanuit de entree heeft u toegang tot de keuken, woonkamer en het toilet. De zeer royale lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het complex en bied toegang tot de slaapkamer en het balkon. Door de grote raampartijen kunt u in zowel in de woonkamer als de slaapkamer genieten van veel natuurlijk lichtinval. De eenvoudige keuken met een raam welke uitkijkt op de binnen gang bevindt zich aan de entree.

De zeer ruime slaapkamer is via de woonkamer te betreden. Van hieruit heeft u toegang tot de badkamer, welke voorzien is van een douche en wastafel. Deze is tevens te bereiken via de toiletruimte. Op het ruime balkon, welke zowel via de woonkamer als via de slaapkamer te bereikbaar is, kunt u genieten van een prachtig groen uitzicht en een heerlijk zonnetje.

Let op: De plattegrond is ter impressie en kan wat afwijken van de werkelijkheid.

Pluspunten:

* Ligging aan voorzijde complex
* Op loopafstand van het centrum en NS station
* Zeer ruime woonkamer en slaapkamer
* Inpandige berging en gemeenschappelijke fietsenstalling
* Gedeeltelijk dubbel glas
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 189.500,- kosten koper Prijs per m² € 2.707,14 Aanvaarding in overleg Bijdrage VVE p/m € 216,00 Servicekosten € 216,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwperiode 1960-1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 70 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 223 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Indeling Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wastafel Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Voorzieningen Lift Energie Energieklasse Niet aanwezig Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming Blokverwarming Warmwater Elektrische boiler eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja (€ 216,- per maand) Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Ede Sectie D Perceelnummer 8351 Index 45 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Stationsweg 92 306, 6711 PW Ede

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring