Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Stationsweg 92 106 in Ede 6711 PW

Stationsweg 92 106

6711 PW Ede
€ 204.000,- k.k.
Bel of mail ons
0318-619116

Omschrijving

2-kamerappartement in Ede centrum

Op een prachtige plek in Ede is dit appartement op de eerste verdieping gelegen in het Sparrenhof appartementencomplex. 
Hiervandaan ben je zo in het centrum waar veel winkels, restaurants en ook supermarkten zijn. Niet alleen de gezelligheid van het centrum is om de hoek maar ook de rust van de natuur is vlakbij. Zo is het natuurgebied de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1967 Woonoppervlakte 70 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

2-kamerappartement in Ede centrum

Op een prachtige plek in Ede is dit appartement op de eerste verdieping gelegen in het Sparrenhof appartementencomplex. 
Hiervandaan ben je zo in het centrum waar veel winkels, restaurants en ook supermarkten zijn. Niet alleen de gezelligheid van het centrum is om de hoek maar ook de rust van de natuur is vlakbij. Zo is het natuurgebied de Sysselt op loopafstand waar je heerlijk kunt wandelen.
Met een fijne centrale ligging met het station Ede-Wageningen, Ede-Centrum en de snelwegen A12 en de A30 dichtbij, kun je alle kanten van Nederland op.

Indeling:

Dit 2-kamerappartement is zeer praktisch ingedeeld. 
Als je de woning binnen loopt sta je in de hal waar de meterkast, Cv kast, een voorraadkast en een separaat wc zich bevinden. Vanuit de hal loop je links de keuken in en rechtdoor de ruime woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartij en heeft een fijn groen uitzicht. Vanuit de woonkamer kun je het op het Westen gelegen balkon op en in de middag en avond nog heerlijk genieten van de zon.
Ook de royale slaapkamer is aan het balkon gelegen met eigen deur. De slaapkamer is erg ruim en hiervandaan loop je de badkamer in met een ligbad, wastafel en met een wasmachine aansluiting. Leuk detail is dat je niet alleen vanuit de hal het separate toilet kunt bereiken, maar ook via de badkamer.

In de onderbouw van het appartement is een berging tot jouw beschikking.

De servicekosten bedragen € 221,24 p.m. dit is inclusief een voorschot van de stookkosten van € 37,- en de opstalverzekering.

Pluspunten:

+ Perfecte ligging, in het centrum en tussen het groen.
+ Ruime slaapkamer met eigen balkon
+ Balkon op het westen
+ Blokverwarming
+ Uitzicht op het groen
+ Vlakbij station Ede-Wageningen
Overdracht Status Verkocht Prijs € 204.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.914,29 Aanvaarding in overleg Bijdrage VVE p/m € 221,24 Servicekosten € 221,24 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1967 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum, in woonwijk en in bosrijke omgeving Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 70 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 180 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Indeling Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Ligbad, Wastafel Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming Blokverwarming Warmwater Gasboiler eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig tot redelijk Onderhoud buiten Matig tot redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Ede Sectie D Perceelnummer 8351 Index 8 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Stationsweg 92 106, 6711 PW Ede

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring